Plaćanje karticama

Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Amex ili Maestro platnu karticu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Prilikom naručivanja putem interneta, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja, biće preusmjereni na stranicu UniCredit banke koja je zaštićena i sigurna za ovu vrstu plaćanja. Informacije o vašoj platnoj kartici nisu dostupne našem sistemu u bilo kojem trenutku.

 

 

Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke: Broj kartice, Datum isteka i  CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.
 

Nakon unosa navedenih podataka, sjat Vas void na dodatnu proveru gdje unosite lični password za navedenu transakciju i online plaćanja od Vaše banke.

* Unos i provjera podataka vrši se isključivo između korisnika kartice i UniCredit Banke, a Internet trgovac nema pristup razmijenjenim podacima.

Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već samo u kunama. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i stranih banaka.

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko Gatarić e-shopa mora ispunjavati sledeće uslove:

  • Dostava robe je moguća samo na teritoriji  Bosne i Hercegovine na adresi navedenoj u nalogu

  • Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje

 

Želimo vam uspešnu kupovinu.

Povratak na vrh