I ROK  ISPORUKE  
Rok za isporuku naručene robe je do 3 radna dana, putem "Pošte Srpske" i "JP BH Pošte" kurirske službe. Dostava se vrši na području čitave Bosne i Hercegovine.
Period isporuke zavisi od količine poručenih artikala, dostupnosti te adrese isporuke. Porudžbine kreirane petkom i vikendom, obrađujemo početkom naredne sedmice. Kada potvrdimo sve artikle, putem email-a ćemo Vas obajvestiti o roku isporuke. Status Vaše pošiljke možete u svakom trenutku provjeriti na svom nalogu na našem web-shopu u rubrici „statusi pošiljki“ ili pozivom na neki od naših brojeva: 

053/315-023
053/315-013

Radno vrijeme naših komercijalista je: Radnim danima od 08-17h i subotom od 08-13h.
Izvan ovih termina možete nas kontaktirati putem e-maila podrska.ba@gataric.net

 

Napomena:
- Troškovi transporta za iznos na računu ispod 100,00 KM se naplaćuje 5,00 KM.
- Za iznos preko 100,00 KM isporuka je besplatna.II NAČINI I PRAVCI ISPORUKE
Isporuke se obavljaju putem ovlaštenog servisa brze pošte "Pošte Srpske" i "JP BH Pošte" na području čitave Bosne i Hercegovine u vremenskom periodu od 3 radna dana.

III PREUZIMANJE POŠILJKE  
Dostava pošiljke vrši se na adresu naručioca.
Molimo Vas da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.
Ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, uobičajena praksa je da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će biti vraćena nazad. U slučaju povrata pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju iste.
Molimo Vas da u prisustvu ovlaštene osobe pregledate spoljašnost paketa te utvrdite da li eventualno postoje određena oštećenja na samom paketu.
Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili da postoje određena fizička oštećenja molimo Vas da nas kontaktirate u roku od 24 sata od trenutka prijema pošiljke na neke od naših telefona:

053/315-023
053/315-013

Takođe, možete nas kontaktirati i putem e-mail adrese podrska.ba@gataric.net i naši komercijalisti će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.