1. ZA ''GATARIC d.o.o.'' POSTOJEĆE PARTNERE
Da bi Vam bila omogućena Online kupovina na našem sajtu - morate se prijaviti kao registrovani/postojeći korisnik.
To podrazumijeva da je korisnik koji se prijavio na naš sajt - već registrovan kao ''Gataric d.o.o.'' poslovni partner (pravna lica).
"Registrovani korisnik" podrazumjeva da je, sa kompletnim identifikacionim podacima, on već postojeći u ''Gataric d.o.o.'' bazi poslovnih partnera, iz koje se validira kao stabilno i pouzdano pravno lice, koje u potpunosti može da koristi usluge Gataric Web prodavnice, kreira svoje online porudžbine i zaokružuje kupovinu elektronskim putem.
Napomena:
Ovo pravilo važi samo za postojeće ''Gataric d.o.o.'' poslovne partnere.

2. ZA KORISNIKE IZVAN ''GATARIC d.o.o.'' BAZE PARTNERA  
Korisnik (pravna lica) koji izvrši registraciju putem https://www.gataric.net automatski prolazi kroz proces validacije, posle čega se njegovi podaci generišu u interni ''Gataric d.o.o.'' partnerski registar. Nakon toga, korisnik dobija informaciju putem e-maila u formi kratkog uputstva sa linkom za potvrdu korsiničke šifre (pozivnica za potvrdu šifre). Potvrda korisničkog naloga je jednostavna i laka, potrebno je pratiti link koji se nalazi u donjem djelu pozivnice i potvrditi svoju jedinstvenu korisničku šifru. Nakon potvrde šifre, novoregistrovani korisnik/partner postaje regularni  ''Gataric d.o.o.'' partner i dobija mogućnost da svoju robu poručuje online, putem Gataric Web Shop-a, kao i svi ostali ''Gataric d.o.o.'' poslovni partneri.

3. ZA FIZIČKA LICA / KRAJNJE KORISNIKE
Za neregistrovane korisnike (fizička lica) proces registracije veoma je jednostavan - od korisnika se zahtjeva da unese osnovne lične podatke. Da biste započeli registraciju kao fizičko lice, u gornjem desnom uglu sajta, klikom na polje "registracija", otvara Vam se prostor u koji je potrebno da unesete tražene podatke.  Kada unesete podatke, na Vašu e-mail adresu stići će link. Klikom na link uspješno ste se registrovali i možete da nastavite dalje korake. Nakon uspješne prijave na sajt bićete u mogućnosti da pravite narudžbe i kupujete online.