Novosti
14.05.2018.

Prezentacija najnovije kolekcije školskih artikala "SPIRIT of life style 2018"

U Derventi je u subotu 12.maja 2018., održana prezentacija najnovije SPIRIT kolekcije školskih artikala koju je posjetio značajan broj poslovnih saradnika i partnera iz cijele BiH. Sa sigurnošću se može konstatovati da se radi o veoma posjećenoj poslovnoj manifestaciji na kojoj je predstavljena kompletna kolekcija najnovijih školskih torbi, ruksaka, punih i praznih pernica kao i ostalih školskih artikala brand-a ''SPIRIT of life style''.

Posjetioci nisu štedili komplimente za pripremljenu i predstavljenu kolekciju, a mnogi su već na dan prezentacije rezervisali željene modele i količine kako bi bili sigurni da će ih imati u svojim radnjama. 
“Ovo je inače tradicionalan način predstavljanja svih novih asortimana kompanije Gatarić koji iz godine u godinu za sve poslovne saradnike biva sve ineteresantniji i posjećeniji. Osim predstavljanja artikala i asortimana, ovo je jedinstvena prilika da kupcima uručimo najnovije kataloge i cjenovnike i da im se zahvalimo za povjerenje koje nam ukazuju”, istakao je Nenad Ratkovac, direktor prodaje u firmi Gatarić. Prezentacija školskih artikala je poslovna manifestacija, kojom se šalje jasna poruka svim poslovnim partnerima i saradnicima da su svi artikli za predstojeću školsku sezonu spremni i mogu biti odmah distibuirani. Kompletna ponuda svih školskih artikala ali i ostalih asortimana koji se nalaze u veleprodajnimm kanalima firme Gatarić može se pogledati u bogato opremljenim izložbenim salonima u veleprodajnim objektima u Derventi, Banjoj Luci i Istočnom Sarajevu (u ulici Ive Andrića, na potezu Lukavica Dobrinja).

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
Povratak na vrh
string(0) ""
string(0) ""