Novosti
04.11.2019.

Prezentacija promotivnih i novogodišnjih artikala

U Derventi je u subotu 19. oktobra, održana prezentacija promotivnih i novogodišnjih artikala koju je posjetio značajan broj partnera i poslovnih saradnika iz cijele BiH i zemalja okruženja. Na ovoj poslovnoj manifestaciji predstavljena je kompletna kolekcija najnovijih promotivnih artikala, novogodišnjih artikala kao i kompletan asortiman firme.

Ovo je već tradicionalan način predstavljanja svih novih asortimana preduzeća Gatarić koji iz godine u godinu za sve poslovne saradnike biva sve ineteresantniji i posjećeniji. Osim predstavljanja artikala i asortimana, ovo je jedinstvena prilika da kupci dobiju najnovije kataloge i cjenovnike i da se razmijene iskustva korisna za poslovanje.

Prezentacija promotivnih artikala je poslovna manifestacija, kojom se šalje  jasna  poruka svim poslovnim partnerima i saradnicima da su svi artikli za predstojeću darovnu sezonu spremni i mogu biti odmah distibuirani.

Kompletna ponuda svih artikala firme Gatarić može se pogledati u bogato opremljenim izložbenim salonima u veleprodajnim objektima u Derventi, Banjoj Luci i Istočnom Sarajevu (u ulici Ive Andrića, na potezu Lukavica Dobrinja).

A

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
Povratak na vrh