Novosti
08.02.2019.

Gatarić i ove godine izlagač u Frankfurtu na najvećem evropskom sajmu ''Paperworld''

Gatarići već treću godinu za redom uspješno predstavili svoj asortiman na najvećem evropskom sajmu Paperworld u Frankfurtu. U periodu od 26.- 29.01.2019. godine firma Gatarić prezentovala je svoj asortiman na sajmu Paperworld u Frankfurtu. Akcent je ponovo bio na najnovijoj  školskoj  kolekciji SPIRIT 2019.  Na sajmu je predstavljen i  kompletan kancelarijski asortiman brand-a TIP TOP Office kao i putno modni asortiman SPIRT Travel, dekorativni program SPIRIT Cards i SPIRIT Bags kao i artikli renomiranih brandova HAVIT i KeyRoad , za koje je  firma Gatarić zastupnik i distributer na tržištu Evrope. 
Štand je kao i proteklih godina gotovo svakodnevno bio maksimalno posjećen što je dokaz da predstavljeni asortiman itekako bude  interesovanje posjetilaca.

Ovo je peto predstavljanje asortimana firme Gatarić evropskom i svjetskom  tržištu na sajmovima u Nirnbergu i Frankfurtu. To je doprinijelo da brand-ovi SPIRIT i TIP TOP OFFICE postanu prepoznatljivi  i u značajnoj mjeri utiču na rast izvoza koji je u odnosu  na 2017 godinu veći za preko 50%. Ovo istovremeno govori i o kvalitetu artikala brand-ova SPIRIT i TIP TOP OFFICE  koji su sada, pored tržišta Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Slovenije,  prepoznati i značajno zastupljeni i na tržištu EU.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
Povratak na vrh
string(0) ""
string(0) ""