Novosti
25.10.2018.

Prezentacija promotivnog i novogodišnjeg asortimana

Kompanija ''Gataric'' je u subotu 20. oktobra, u svom veleprodajnom centru u Derventi, održala jednodnevnu prezentaciju promotivnog i novogodišnjeg asortimana, kao i ostalih noviteta koji se kreću u bogatoj asortimanskoj ponudi ovog preduzeća.


U okviru ovog druženja prezentovana je najnovija ponuda u kompletnom asortimanu , s posebnim osvrtom na promotivne i novogodišnje sadržaje, kao i dio asortimana koji se prodaje po akcijskim cijenama. Veliku pažnju privukla je bogata ponuda rokovnika, agendi i kalendara, ali i dobar izbor olovaka za štampu, upaljača, privjesaka,  promotivnih USB stikova i ostalog pribora...

Ujedno, veliko interesovanje posjetilaca pokazano je i za nove kolekcije artikala u okviru putno modnog i kožnog programa, koji dolaze ispred uspješno pozicioniranih brendova kompanije Gataric -  ''Spirit of Travel'' i ''Spirit of Lifestyle'''.  Tu svakako možemo izdvojiti zapažena interesovanja za nove kolekcije kofera,  poslovnih torbi, vizitara,  kaiša, muških i ženskih novčanika i ostalih aksesoara koji krase ova dva interesantna brenda. Menadzment kompanije je i više nego zadovoljan posjetom, a svim posjetiocima ovom prilikom uručen je novi katalog "Promo 2019", kao i ostali poklon katalozi, brošure, flajeri i cjenovnici za period 2018/2019. Svi aktuelni katalozi, kao i pomenuti letci i akcijski flajeri, mogu se preuzeti i u elektronskom izadnju, klikom na sledeći link;  Katalozi & Flajeri.

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
Povratak na vrh
string(0) ""
string(0) ""