Novosti
18.10.2018.

Gatarić Group na prestižnom evropskom sajmu

Kompanija Gatarić treći put za redom prezentovala je svoj asortiman na prestižnom evropskom sajmu ''InsightX'' u Nürnbergu
U periodu od 04.- 06 10..2018. godine kompanija Gatarić prezentovala je svoj najnovi asortiman  školskih i kancelarijskih artikala na sajmu InsightX u Nürnbergu. Akcent je stavljen na najnoviju školsku kolekciju SPIRIT  2019 koja je obogaćena novim dizajnima i modelima. Posebnu pažnju privukli su najnoviji modeli školskih torbi dok je ostatak asortimana škola, što se prije svega odnosi na školske i poslovne ruksake kao i na ruksake za slobodno vrijeme, probudio veliko interesovanje i pozitivne reakcije.

Na sajmu je predstavljen i kompletan kancelarijski asortiman brand-a TIP TOP Office kao i putno modni asortiman SPIRT Travel, dekorativni program SPIRIT Cards i SPIRIT Bags kao i artikli renomiranog brandova HAVIT i KeyRoad , za koje je fkompanijaGatarić zastupnik i distributer na domaćem i EU tržištu. 
Štand je svakodnevno bio posjećen što je dokaz da predstavljeni asortiman itekako budi interesovanje. Izložbeni prostor od preko 80 m² bio je u pojedinim trenucima premali  da ugosti sve zainteresovane posjetioce. Ovo je je peto predstavljanje asortimana firme Gatarić evropskom i svjetskom  tržištu na sajmovima u Nürnbergu i Frankfurtu.

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
Povratak na vrh