Novosti
25.06.2018.

Bogata ponuda u novom Gatarić Multi Shop-u u Banjaluci

BANJALUKA - Kompanija "Gatarić" otvorila je svoj novi veleprodajni objekat u Ulici Jovana Dučića, kod TC "Emporium" u Banjaluci.
Ova derventska kompanija već godinama je lider na bh. tržištu u domenu kancelarijskog i školskog programa, ali i niza drugih zanimljivih asortimana. Raznolika ponuda od torbi i ruksaka za školarce, predškolarce i studente, pa do kompletnog kancelarijskog i školskog materijala, multimedijalne i računarske periferije, putno modnih artikala, promotivnih artikala, deko i party artikala, igračaka, čestitki i vrećica će sigurno zadovoljiti potrebe mnogih mušterija.

Gataric Multi Shop - Banja Luka

Multi Shop ''Gatarić'' u Banjaluci je prisutan već nekoliko godina, a shodno sve većim potrebama tržišta, premješten je u novi, veći objekat, dok su poslovna filozofija, bogata asortimanska ponuda i ljubaznost osoblja ostali nepromijenjeni. Posebna pažnja posvećena je brendovima Spirit i Tip Top Office, koji imaju bogatu ponudu školskog i kancelarijskog pribora. Brend Spirit u svom asortimanu nudi ruksake za posao, ruksake za slobodno vrijeme, pernice, razne vrste olovaka, sveske i sve ostalo što jednom školarcu i studentu treba tokom školovanja. Brend Tip Top Office pokriva sve segmente kancelarijskih materijala.U kompaniji "Gatarić" naglašavaju da se proširenjem Multi Shopa žele maksimalno približiti svojim poslovnim partnerima i pružiti im još kvalitetniju, bolju i bržu uslugu.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
Povratak na vrh
string(0) ""
string(0) ""