ZAŠTITA PRIVATNOSTI  PODATAKA   

Da bi uspešno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Podaci od naručioca, adresa, e-mail adresa i broj telefona.
Uz pomoć navedenih podataka možemo isporučiti željenu robu, kao i obaveštavati klijente o trenutnom statusu narudžbe.

U ime firme Gatarić International Group d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima a u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje redovnih aktivnosti. Svi zaposleni u Gatarić International Group d.o.o. su odgovorni za poštovanje načela zaštite privatnosti. Obavezujemo se da prikupljene podatke nećemo koristiti u druge svrhe, niti ih prosleđivati trećim licima.
Pored navedenih podataka, prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naše stranice i omogućili korisnicima jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

SAGLASNOST I PROMENA  USLOVA   

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korištenja. Gatarić International Group d.o.o. se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.