O nama

Stati ispred, videti dalje, imati viziju i jasan koncept, biti inspirisan, kreativan i istrajan, predano raditi, biti lider i jasno se izdvojiti i ponuditi više…
Sa misijom koja nagoveštava jedan novi početak i opredeljenjem da se postave nove polazne tačke i standardi u delatnosti, ostvarivati zacrtane ciljeve i već 30 godina generisati nove ideje za budućnost i generacije koje dolaze. Mi živimo svoje snove i činimo da nemoguće stvari postanu dostupne, kroz ogromnu količinu pozitivne energije koju ulažemo u stvaranje inovativnog tima mladih i motivisanih ljudi. Svoj entuzijazam preneli smo na svaki artikal koji kreiramo jer nam je stalo da svi koji ih koriste budu deo ukupne priče i osete bar delić energije koju ulažemo.

 


 ''Kompanija Gatarić - lider u proizvodnji i distribuciji kancelarijskog i školskog materijala i opreme''

SPIRIT I TIP TOP OFFICE nose u sebi sva obeležja modernih brand-ova, nastalih kao rezultat stalnih ulaganja u kvalitet proizvoda, nadahnuti potrebama savremenog kupca i osveženi modernim dizajnom mladih talentovanih kreatora. Stečenu poziciju kod svih naših partnera nastojima svakodnevno da učvršćujemo kroz kompletan i stabilan  asortiman i logistikom koja je neizostavni deo ukupne ponude. Svoje poslovanje pokrenuli smo u Derventi, malom gradu odvažnih ljudi na severu Bosne i Hercegovine, u kojoj je sada sedište Gatarić grupe kao i logističko distributivni i reeksportni centar.

Samostalne članice Gatarić grupe nezavisno posluju u Srbiji, kao Gatarić International Group, u Beogradu i Novom Sadu te u Hrvatskoj kao Gatarić Group sa sedištem u Slavonskom Brodu, odakle uspešno i dosledno prate zajedničke ciljeve, prilagođavaju se specifičnostima pojedinih tržišta i grade prepoznatljivu poslovnu strategiju. Tržište Bosne i Hercegovine, pored Dervente dodatno je pokriveno specijalizovanim Multi Shop veleprodajama u Banjaluci i Sarajevu kao najznačajnijim ekonomsko administrativnim centrima u zemlji.

Kao ponosan član CARA GmbH grupacije iz Austrije i uz njihovu snažnu podršku dosegnuli smo gotovo nestvarne visine i svoje brand-ove uspešno plasirali na zahtevno EU tržište. Veoma nam je stalo da svi naši partneri i kupci budu zadovoljni pa stoga uvažavamo njihove predloge i sugestije i nastojimo da im budemo jaka podrška i oslonac u poslovanju.

Uveli smo savremene tehnologije u najzahtevnije segmente poslovanja kako bi obezbedili tačne i brze isporuke poručenih artikala kao temelj na kojem se gradi dugoročno poverenje. Brzina i preciznost u dostavi kao i veoma izbalansiran odnos cene i kvaliteta svih artikala u asortimanu osnovni su parametri na kojima počiva naša poslovna filozofija. Dosledni smo u stavu da svi artikli iz asortimana budu jednako kvalitetni i sigurani za upotrebu na svim tržištima na kojima smo prisutni te da ispunjavaju i najzahtevnije propise i kriterije koji regulišu oblasti zdravstvene i tehničko tehnološke bezbednosti.

SPIRIT i TIP TOP OFFICE su brand-ovi koji u svom portofoliju imaju dovoljnu širinu kvalitetnih, bezbednih, moderno dizajniranih i cenovno prilagođenih artikala koji mogu zadovoljiti potrebe i najzahtevnijih kupaca. Ozbiljnost u nameri da očuvamo i uredimo osnovne principe poslovanja pokazali smo uvođenjem međunarodnih standarda a koji se tiču upravljanja menadžmentom, zaštite životne sredine kao i garantovanog porekla pojedinih artikala - ISO 9001:2015, ISO 14001:2015. Naročito se ponosimo uvođenjem BSCI standarda kojim smo svoje poslovanje uskladili sa svim pozitivnim domaćim i međunarodnim zakonskim propisima i time pokazali svoju društvenu i socijalnu odgovornost.

Gatarić grupa je svojom inovativnom i modernom filozofijom poslovanja prerasla u savremenu veleprodaju, prilagođenu izazovima današnjice koja pored svojih brand-ova, asortimanski obedinjuje ugledne evropske i svetske proizvođače u branši. Uvereni smo da dolaze pozitivni poslovni trendovi u kojima će se Gatarić grupa prepoznati kao pouzdan partner sa jasnim odgovorom na zahteve savremenog kupca. Da, mi to možemo jer - Vaš smo partner za novo doba!


 

Povratak na vrh