1. ZA ''GATARIC d.o.o.'' POSTOJEĆE PARTNERE 

Da bi Vam bila omogućena Online kupovina na našem sajtu – morate se prijaviti kao registrovani/postojeći korisnik. 
To znači da je korisnik koji se prijavio na naš sajt - registrovan kao ''Gataric d.o.o.'' poslovni partner (pravna lica).
''Registrovani korisnik'' podrazumeva da je, sa kompletnim identifikacionim podacima, on već postojeći u ''Gataric d.o.o.'' bazi poslovnih partnera, iz koje se validira kao stabilno i pouzdano pravno lice, koje u potpunosti može da koristi usluge Gataric Web prodavnice, kreira svoje online porudžbine i zaokružuje kupovinu elektronskim putem,
Napomena:
Ovo pravilo važi samo za postojeće ''Gataric d.o.o.'' poslovne partnere!

2. ZA KORISNIKE IZVAN ''GATARIC d.o.o.'' BAZE PARTNERA   

Korisnik (pravna lica) koji izvrši registraciju putem gataric.net automatski prolazi kroz proces validacije, posle čega se njegovi podaci generišu u interni ''Gataric d.o.o.'' partnerski registar. Nakon toga, korisnik dobija informaciju putem e-maila u formi kratkog uputstva sa linkom za potvrdu korsiničke šifre (pozivnica za potvrdu šifre).  Konfirmacija korisničkog naloga je jednostavna i laka, potrebno je slediti link koji se nalazi u donjem delu pozivnice i potvrditi svoju jedinstvenu korisničku šifru. Nakon potvrde šifre, novoregistrovani korisnik/partner postaje regularni ''Gataric d.o.o.'' partner i dobija mogućnost da svoju robu poručuje online, putem Gataric Web Shop-a, kao i svi ostali ''Gataric d.o.o.'' poslovni partneri. 

3. ZA FIZIČKA LICA / KRAJNJE KUPCE

Za neregistrovane korisnike (fizička lica) proces registracije veoma je jednostavan. Od korisnika se zahteva da unese osnovne lične podatke. Da biste započeli registraciju kao fizičko lice, u gornjem desnom uglu sajta, klikom na polje REGISTRACIJA, otvara Vam se prostor u koji je potrebno da unesete tražene podatke. Kada uspešno unesete svoje podatke, na Vašu e-mail adresu stići će link. Klikom na link uspešno ste se registrovali i možete da nastavite dalje korake. Nakon uspešne prijave na sajt, ako želite da poručite, klikom na ikonicu ''srce''  sve željene artikle automatski ubacujete u svoju ''listu želja'', poslije čega istu možete da pošaljete na Upit. U vrlo kratkom vremenskom periodu, nakon pregleda Vaše liste, neko od naših operatera će Vas informisati o uslovima isporuke i plaćanja, uz precizan predračun za artikle koje ste u listi izdvojili.