ROK  ISPORUKE   

Rok za isporuku naručene robe je od 48-72h, a isporuka se obavlja putem servisa ovlaštene kurirske službe.
Period isporuke zavisi od količine poručenih artikala, dostupnosti te adrese isporuke. Porudžbine kreirane petkom i vikendom, obrađujemo početkom naredne sedmice.

Kada potvrdimo sve artikle, putem e-maila ćemo vas obavestiti o roku tačne isporuke. Status vaše pošiljke možete u svakom momentu proveriti na svom korisničkom nalogu na našem u rubrici „statusi pošiljki“ ili pozivom na neki od naših telefona: 
011 / 655 - 65 - 87 
011 / 655 - 65 - 60

Radno vreme naših komercijalista je:
Radnim danima od 8-16h i subotom od 08 do 13h.
Izvan ovih termina možete nas kontaktirati putem e-maila prodajars@gataric.net

NAČIN ISPORUKE   

Isporuke se obavljaju putem ovlaštenog servisa brze pošte ''City Express'' u vremenskom periodu od 48-72h.

Napomena:
-Troškovi transporta za iznos na računu ispod 9.000,00 rsd se naplaćuje 350,00 rsd+ pdv.
-Za iznos preko 9.000,00 rsd isporuka je besplatna.


PREUZIMANJE POŠILJKE  

Dostava pošiljke vrši se na adresu naručioca u periodu od 8 do 16 sati. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.
Ukoliko Vas ne pronađe na adresi, uobičajena praksa je da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljku će biti vraćena nazad. U slučaju povrata pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju iste.
Molimo Vas da u prisustvu ovlaštene osobe pregledate spoljašnost paketa te utvrdite da li eventualno postoje određena oštećenja na samom paketu. 
Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili da postoje određena fizička oštećenja molimo Vas da nas kontaktirate u roku od 24 sata od trenutka prijema pošiljke na neke od naših telefona:


011 / 655 - 65 - 87
011 / 655 - 65 - 60
011 / 655 - 65 - 67

Takođe, možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodajars@gataric.net
Naši komercijalisti će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Postupak eventualne zamene artikla možete pogledati na stranici u sekciji „POVRAT ROBE“, a postupak reklamacije pogledajte na stranici „REKLAMACIJE.