Novosti
05.02.2018.

Kompanija Gatarić na najvećem evropskom sajmu ''Paperworld'' u Frankfurtu

Krajem januara firma Gatarić prezentovala je po drugi put svoj asortiman na sajmu Paperworld u Frankfurt, sa posebnim akcentom na najnoviju školsku kolekciju SPIRIT 2018 koja je ove godine obogaćena novim dizajnom, bojama i modelima. Kako su saopštili iz ove firme, posebnu pažnju privukli su najnoviji modeli školskih torbi, a veliko interesovanje iskazano je i za školske i poslovne rančeve, kao i za rančeve za slobodno vreme. Na sajmu je predstavljen i kompletan kancelarijski asortiman brenda TIP TOP Office kao i putno modni asortiman SPIRIT Travel, dekorativni program SPIRIT Cards i SPIRIT Bags, kao i artikli renomiranih brendova HAVIT i KeyRoad, za koje je firma Gatarić zastupnik i distributer na tržištu Evrope.

 

Štand je gotovo svakodnevno bio maksimalno posećen što je dokaz da predstavljeni asortiman itekako budi interesovanje. Izložbeni prostor od preko 75 m2 bio je u pojedinim trenucima premali da ugosti sve zainteresovane posetioce. Osim brojnih evropskih posetilaca iz Nemačke, Austrije, Danske, Holandije, Švajcarske, Poljske, Češke Republike, Rusije, Slovačke, Bugarske, Rumunije, štand firme Gatarić posećen je i od ozbiljnog broja kupaca sa vanevropskog područja - Maroko, Brazil, Vijetnam, Liban, Iran, Tunis, Sirija - rekli su iz firme Gatarić. 

Ovo je već četvrto predstavljanje asortimana firme Gatarić evropskom i svetskom tržištu na sajmovima u Nirnbergu i Frankfurtu. To je doprinelo da brendovi SPIRIT i TIP TOP OFFICE postanu prepoznatljivi i u značajnoj meri utiču na rast izvoza koji je u odnosu na 2016. godinu veći za više od 50%. Ovo istovremeno govori i o kvalitetu artikala brand-ova SPIRIT i TIP TOP OFFICE koji su uveliko prisutni i zastupljeni i na tržištima Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Slovenije kao i u ostalim zemljama regiona, saopšteno je iz firme Gatarić. 

izvori: https://ba.ekapija.com/news/2037369/firma-gataric-drugi-put-na-najvecem-evropskom-sajmu-paperworld-u-frankfurtu

Da li Vam je ovaj članak bio od pomoći:

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
Povratak na vrh