Novosti
09.02.2019.

"Gatarić" i ove godine izlagač na najvećem evropskom sajmu ''Paperworld'' u Frankfurtu

Gatarići već treću godinu za redom uspješno predstavilli svoj asortiman najvećem evropskom sajmu Paperworld  u Frankfurtu. 
U periodu od 26.- 29.01.2019. godine firma Gatarić prezentovala je svoj asortiman na sajmu Paperworld u Frankfurtu. Akcent je ponovo bio na najnovijoj  školskoj  kolekciji SPIRIT 2019. Na sajmu je predstavljen i  kompletan kancelarijski asortiman brand-a TIP TOP Office kao i putno modni asortiman SPIRT Travel, dekorativni program SPIRIT Cards i SPIRIT Bags kao i artikli renomiranih  brandova HAVIT i KeyRoad , za koje je  firma Gatarić zastupnik i distributer na tržištu Evrope. Štand je kao i proteklih godina gotovo svakodnevno bio maksimalno posjećen što je dokaz da predstavljeni asortiman itekako bude  interesovanje posjetilaca.

Ovo je peto predstavljanje asortimana firme Gatarić evropskom i svjetskom  tržištu na sajmovima u Nirnbergu i Frankfurtu. To je doprinijelo da brand-ovi SPIRIT i TIP TOP OFFICE postanu prepoznatljivi  i u značajnoj mjeri utiču na rast izvoza koji je u odnosu  na 2017 godinu veći za preko 50%. Ovo istovremeno govori i o kvalitetu artikala brand-ova SPIRIT i TIP TOP OFFICE  koji su sada, pored tržišta Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Slovenije,  prepoznati i značajno zastupljeni i na tržištu EU.


 

Da li Vam je ovaj članak bio od pomoći:

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
Povratak na vrh