Novosti
22.10.2019.

Gatarići već četvrtu godinu za redom uspješno predstavili svoj asortiman na prestižnom sajmu školskih artikala Insights-X u Nirnbergu

U periodu od 09.-12.10.2019. godine firma Gatarić prezentovala je svoj asortiman na sajmu Insights-X u Nirnbergu. Akcent je ponovo bio na najnovijoj  školskoj  kolekciji SPIRIT 2020.

Na sajmu je predstavljen i  kompletan asortiman kancelarijskih artikala brand-a TIP TOP Office, putno modni asortiman SPIRT Travel, dekorativni program SPIRIT Cards /SPIRIT Bags i promotivni asortiman sa posebnim naglaskom na rokovnike i agende.

Veliki i elegantno uređen štand sa bogatom ponudom plijenio je posjetioce i svakodnevno je bio maksimalno posjećen. Rezultat su potvrđene i unaprijeđene saradnje sa svim dosadašnjim partnerima i značajan interes novih potencijalnih kupaca za brand-ove SPIRIT i TIP TOP Office.

Ovo je sedmo predstavljanje asortimana firme Gatarić evropskom i svjetskom  tržištu na sajmovima u Nirnbergu i Frankfurtu. To je doprinijelo da brand-ovi SPIRIT i TIP TOP OFFICE postanu prepoznatljivi  i u značajnoj mjeri utiču na rast izvoza ove firme. Ovo istovremeno govori i o kvalitetu artikala brand-ova SPIRIT i TIP TOP OFFICE  koji su sada, pored tržišta Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Slovenije,  prepoznati i značajno zastupljeni i na tržištu EU.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
Povratak na vrh