Najčešća pitanja

Isporuku u BiH se odvija uz pomoć internog Gatarić d.o.o. transporta u skladu sa redovnim Gatarić d.o.o. pravcima, i ta usluga se ne naplaćuje. Za svaku hitniju isporuku robe, koristi se servis Brze pošte, koji se obračunava po važećim poštanskim tarifama, naznačenim u Uslovima korišćenja

Onog momenta kada potvrdite svoju porudžbinu na dugme ''potvrdi'' koje se nalazi na samom dnu Vaše korpe, Vi ste preduzili posljednji korak poručivanja i priveli kraju svoju kupovinu. Automatski, kada to učinite dobićete na e-mail potvrdu o uspješno obavljenoj kupovini, što je ujedno i najvjerodostojniji znak da je kupovina obavljena uspješno.

 

 

Da, moguća je. Gatarić d.o.o. vrši isporuku i van granica BiH, u skladu sa važećim poštanskim tarifama, koje se uzimaju u obzir i obračunavaju u zavisnosti od kvantiteta kreirane narudzbe. 

Automatizovanu Web kupovinu putem gataric.net sajta (s ubacivanjem proizvoda u korpu) mogu da obavljaju samo registrovani pravni korisnici (pravna lica), dok za registrovane krajnje korisnike (fizička lica) kupovina može da se obavi tek kada korisnik ubaci proizvod ili listu proizvoda u svoju Listu želja/Wishlist i pošalje na upit.

Da, moguće je vrlo lako. Nakon što napravite porudžbinu, dobićete mejl o njenoj potvrdi. A da bi je poništili potrebno je da u donjem lijevom uglu pristiglog templejta pritisnete na ''poništi porudžbinu'', nakon čega ste je automatski deaktivirali i možete da kreirate novu.

Svi unešeni podaci mogu vrlo lako da se isprave i promjene, tako što pritisnete na dugme ''podešavanja'' koje se nalazi u gornjem desnom uglu Vašeg korisničkog naloga i izmjenite sve željene informacije o sebi. Nakon njihovog ažuriranja, potrebno je da sačuvate izmjene klikom na dugme ''sačuvajte podatke'' koje se nalazi u donjem uglu stranice. Nakon toga, Vaši podaci će biti i zvanično izmjenjeni.

Povratak na vrh