Blog
06.06.2018.

Školski setovi iz kolekcije ''START''

''SPIRIT'' školske torbe ne oduševljavaju samo aktuelnim i modernim dizajnom, već i svojom izrazitom funkcionalnošću... Ljubav prema detaljima i efektne 3D aplikacije su ''SPIRIT'' torbu izdvojili i učinili je posebnijom od ostalih. ''SPIRIT'' školske torbe izrađene su prema najvišim standardima kvalitete i od vrhunskog materijala, uz pouzdanu zaštitu od vlage kroz vodootporni premaz na materijalu. Ergonomska i prozračna poleđina rasterećuje leđa deteta i brine za ugodan osećaj pri nošenju torbe. Podesive naramenice napravljene u skladu sa uzrastom deteta, podstavljene su sa visoko-kvalitetnim mekanim materijalom. Integrisanim i lako-podesivim prednjim kaišom ''SPIRIT'' torba se dodatno učvršćuje uz leđa. Na dnu su ugrađeni plastični čepići na kojima torba stoji i koji je štite od vlage i prljavštine. Dva bočna, proširiva džepa nude puno korisnog mesta i prostora za sklopivi kišobran, užinu i flašicu za piće. Torba se otvara sa klasičnom i veoma pouzdanom metalnom kopčom. Dve prostrane unutrašnje pregrade ostavljaju sasvim dovoljno prostora za knjige i ostali pribor. Veliki prednji džep sa termoizolacijom osmišljen je da čuva i održava svežom užinu pripremljenu za veliki odmor.
Da bi ''SPIRIT'' torba bila lako uočljiva noću i u uslovima slabije vidljivosti , opremljena je reflektujućim materijalom na prednjem i bočnim džepovima, kao i na naramenicama, koje pružaju maksimalnu vidljivost i sigurnost dece dok se vraćaju iz škole po mraku. Kada svemu tome pridodamo da su ''SPIRIT'' torbe izrađene od visokokvalitetnih i testiranih materijala, dobijate odlučujući razlog za konačan odabir - ''SPIRIT '' - JEDNOSTAVNO SPREMNI ZA AVANTURU ! 

''Spirit'' torbe nalaze se u petodelnom školskom setu, u kome uz torbu dolazi: 1 puna pernica (u kojoj se nalaze flomasteri, bojice, zarezač, gumica za brisanje, lenir, olovke, 1 prazna pernica, 1 torba za trening i 1 novčanik. Spirit Školski set dostupan je u 11 različito dizajniranih kombinacija/boja (6 muških i 5 ženskih).
Model sa slike ''Football Goal'' - namenjen je za dečake, ostale raspoložive modele možete pogledati ovde

Da li Vam je ovaj članak bio od pomoći

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
Povratak na vrh