Blog
20.05.2018.

URBAN - kolekcija

''SPIRIT ''- svestran i pouzdan pratilac

''SPIRIT'' školski ruksaci imaju savršenu veličinu, praktični su i nude dosta prostora.
Moderan i ''cool'' izgled uz veliki izbor motiva i boja, a pritom pružaju poseban ugođaj pri nošenju, funkcionalna podjela pregrada čine ''SPIRIT'' ruksak apsolutnim pobjednikom za školu. Pored savršenog dizajna ovi ruksaci nude i mnogo više. Prostrane unutrašnje pregrade ostavljaju sasvim dovoljno prostora za knjige i ostali pribor. Uz to dolazi i nekoliko unutrašnjih i vanjskih pregrada koje omogućavaju jednostavan pristup sadržaju torbe. Specijalno podstavljene pregrade nude odličan prostor za laptop ili tablet i pružaju izuzetno dobru unutrašnju organizaciju. 








Ruksak sa slike dolazi iz Nove (SPIRIT 2018) kolekcije URBAN

Ovaj model SPIRIT ruksaka odiše velikom spremnošću i originalnošću.
Dostupan je u 11 različito-dizajniranih nijansi boja. Karakteriše ga velika prostranost, komocija i dobra i kvalitetna interna organizacija sa velikim brojem korisnih pregrada i džepova. Ono što ga ističe je dobra vanjska organizacija sa 2 prednja kaiša u bonusu, koja sadržaj unutrašnjosti čine daleko bezbjednijim, a estetski izgled ruksaka čini neizmjerno modernim i urbanim, zbog čega ime ove kolekcije i glasi URBAN. 
Takođe, ruksak iz kolekcije URBAN karakterišu i još neki zanimljivi i važni detalji; anatomski oblikovana leđa za olakšano cirkulisanje vazduha, ergonomski obložene, lako-podesive u izuzetno udobne naramenice, prednji i zadnji podesivi kaiš sa kvalitetnom PVC kopčom, dva elastična bočna džepa (flašica za piće, školska užina), ergonomska ručka, ručka za vješalicu, reflektivne trake koje povećavaju vidljivost i sigurnost u noćnim časovima, jako i stabilno dno itd... 
Neke od pomenutih detalja možete pogledati na slikama u produžetku;



Ostale raspoložive dizajne iz kolekcije URBAN možete pogledati OVDJE

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
Povratak na vrh